Deväť Yeezy vylepšenia 350 V2 sa práve potvrdilo na rok 2020

už v roku 2015, Kanye West založil ambiciózny sľub, že jedného dňa budú všetci schopní získať pár Yeezys. Vyzerá to, že je to muž svojho slova, pretože celkom deväť Yeezy zlepšil 350 V2 farbov, práve potvrdil @PyLeaks. Ak ste si mysleli, že tento rok je plný Yeezy humbuk, počkajte, kým nebudete počuť, čo je v obchode v roku 2020!

Podľa zasväteného tenisového zasvätenca si všetkých deväť farieb prijme monochromatickú estetiku. Vypracovanie toho všetkého je „Zem“, „močiar“ a „Tailgt“. Potom budú nasledovať dve „čierne“ verzie a zaokrúhlené štyrmi ďalšími farbami, ktoré ešte nie sú odhalené.

Očakávajte, že všetky vydania budú vypracované z konštrukcií Full Primeknit pre pohodlné ponožky. Nájdete tiež normálne vylepšené medzipodošvy pod ňou pre pohodlie a tlmenie, a možno bočný pruh sieťoviny urobí odchod, ale iba čas ukáže.

Predtým sa hovorilo, že Yeezy vylepšená zostava 350 V2 sa skončí tento rok, ale vyzerá to, že to nie je ani zďaleka pravdivé. Dajte nám vedieť, čo si myslíte o tejto správe, a uistite sa, že ste ich držali uzamknutého v jedinom predajcovi a my vám dáme vedieť hneď, ako príde oveľa viac informácií o vydaní!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *