Sneaker Beast od Browns a Stadium Goods je podujatie z roku 2019

Luxusný módny dodávateľ Browns East. Toto je kurátorom niektorých najvzácnejších kopov a najlepších spolupráce v okolí, je to udalosť, na ktorú musí každá teniska smerovať dolu.

Štadión Goods, ktorý ukazuje Londýn, niektoré z najexkluzívnejších krep v hre, nič nezastavili. S Nike Air Yeezy II, mimo bielych jordan 1, legendárneho Patchworka Louisa Vuittona Jasper Kanye a veľa ďalších na úplnom displeji. Ako si viete predstaviť, toto je raj každá tenisová nadšenci.

Spolu s tým Browns prišiel spolu s niektorými streetwearom mnohých ohlasovaných dizajnérov, aby vydal exkluzívny obchod a spoluprácu. Medzi tieto exkluzívne vydania, ktoré pracujú popri Clothsurgeon, Services Neznámy a čínsky trh, patria slávne Najvyššie kusy Reimaginované a laboratórium pre domácich majstrov, kde sa stanete módnym návrhárom pre tento deň.

Beží do 6. júna, pozrite sa na úplné prebiehanie všetkého, čo sa deje v Browns nižšie. Udržujte ho uzamknutý k jedinému predajcovi pre všetky najlepšie správy a vydania z komunity tenisiek.

Spustenie 20. mája-Hatton Labs Land v obchode a online (exkluzívne)
Udalosť: 23. máj – Adidas X RAF Simons Ozweego Aktivácia v spolupráci s Dazed, 19:00 – 21:00
Pondelok 27. miesto-Exkluzívne trhu s čínskym štvrťom spustia online a v obchode
Pondelok 27. „ASICS X GMBH spustenie online a v obchode
Podujatie: Sobota 1. júna- Čínsky trh Lab na mieru, celý deň

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *